MIKBAITS-PARYS TEAM

De IBCC 2020 “Autumn Special” was een heel specifiek jaar, aangezien voornamelijk de International Cup aan het Balatonmeer elk jaar in april plaatsvindt. COVID heeft echter veel plannen gewijzigd en de beperkingen zijn tot op de dag van vandaag toegenomen. Ondanks de “donkere tijden” die we samen hebben meegemaakt, of het nu thuis, op het werk, met goede vrienden en familie is, zijn we erin geslaagd om een ​​glimlach, welzijn en vreugde te creëren bij het bereiken van levensdoelen en dromen, wat op zijn beurt de gemeenschap van betrokken mensen.

Wij, ECO SINKERS, hadden er deel van kunnen uitmaken in weer een geweldige prestatie van de jongens van het MIKBAITS-PARYS SK-team onder leiding van M. Brezovský. Eerste plaats in de categorie “TOP 5 TOTAALGEWICHT VIS”, d.w.z. 5 zwaarste visrace. De jongens aten het tot de laatste minuut op en genoten terecht van de overwinning. We danken hen voor hun rapport en andere positieve feedback over onze betonladingen, dat ze zelfs met zoveel teams en ervaren professionals niet verdwaald zijn en geslaagd zijn voor hun moeilijke test bij de grootste karperfabriek ter wereld.

De hoofdrol werd gespeeld door de GRIPPA zinklood in 200g, 300g en 400g varianten. 100% succes tegen klitten dankzij de precieze balans van de lading en het succes bij het vallen tijdens het schot maakten de vakantie en een andere reis die we dit jaar samen zullen ondernemen, en voor dit alles verdienen jullie veel felicitaties en dank.

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.